NGC Refurbishment Centre

NGC Refurbishment Centre

Client
National Grid Plc

     
Project Details

Works here were split over three separate phases over the course of eighteen months. Phase one involved the conversion an existing warehouse storage area into a new workshop area. Phase two comprised of the construction of a new internal steel mezzanine storage area. Phase three comprised of the construction of a new internal mezzanine locker room. Works consisted of internal demolitions, piling, the installation of structural steelwork and timber ply-web floor beams, internal partitioning works, internal finishes and mechanical and electrical installations.

All phases were undertaken with minimal distruption to the ongoing activities of National Grid personnel. Hodges’ experience with working in occupied premises coupled with effective communication of both client and contractor activities ensured that works were completed on time, to a high quality and above all, incorporating the safety of all parties into all aspects of the project.